Az a fránya pókháló

Én egy telefonos boltban dolgozom egy nagy bevásárló központban. Számos balesetet láttam már, és ismerem minden telefonnak a problémáit. Nem egy ember tért már be hozzám a kis sztorikkal, és sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd nekem is lesz egy. Nekem van egy imádott iphonom, és mondanom sem kell, hogy minden védelemmel el van látva. Tokban van és kijelző védő fólia is van rajta. Már akkor, ha le nem szedem, mert már le kell cserélni, de csak aztán jövök rá, hogy nincsen készleten belőle.

Történt ugyanis a minap, hogy pont így jártam. Nem igazán tudtam már jól használni a telefonomat, mert már eléggé el volt használódva a fólia és úgy döntöttem, hogy lecserélem. Elkövettem azt a hibát, amit sosem szabad, levettem a fóliát, mielőtt a kezemben lett volna az új. Mert hogy rájöttem, hogy elfogyott és bizony várnom kell rá. De az ember ismeri ezeket a sztorikat, így aztán abban maradtam magammal, hogy szégyen, nem szégyen, úgyis jó viszonyt ápolunk, átszaladok egy védőfóliáért a konkurenciához. Veszek egyet gyorsan, ha már így elrontottam, és fel is teszem, nehogy baj legyen.

Persze elindultam és közben leengedtem a védőrácsot, nehogy valaki illetéktelen gyorsan beugorjon amíg nem vagyok. Nem nagyon volt erre példa és a konkurencia sincs annyira messze, de biztos ami biztos, így döntöttem. Leengedtem gyorsan a rácsot. Vissza térve, a fóliával a kezemben nyitottam ki a rácsot, és mikor áthaladtam alatta egy pillanatra nem figyeltem és kicsúszott a telefonom a kezemből. Persze azonnal a kijelzőjét vizsgáltam, és megállapítottam, hogy most már én is beleférek a sztorik könyvébe, mert teljesen pókhálóra tört a kijelzőm. Egy iphone kijelzőcsere már aznap meg volt rendelve az iszereléstől. Persze elég furcsán éreztem magam ott, az új fóliával a kezemben, de aztán levontam a következtetést, aki nem gondolkodik előre meg is érdemli a feladatokat. Biztos vagyok benne hogy soha többet nem hibázok ilyet, mint ahogyan abban is, hogy ennek a kis javító csapatnak a nevét egyszer aranyba fogják foglalni.