A tökéletes partner

Az ember számos dolgot tud tanulni, olvasni, tanácsként kapni, mi az, amit mindenképpen meg kell tennie egy vállalkozás indítása előtt, illetve már a folyamat közben. Mik azok a kis dolgok, amiket el lehet felejteni, de vagy kötelező jellegű, vagyis mulasztásáért bírság jár, vagy nem kötelező bár, de nagy problémákat okoz a későbbiekben, ha kihagyjuk vagy nem jól csináljuk meg.

Ilyen lehet például a kockázatértékelés, a munkavédelem területe, mely számos esetben mumus a vállalkozók számára, azonban ha tényleg úgy alakul, hogy mondjuk a munkavédelem területén kialakított valódi védelemre szükség van, akkor mindenki örül, hogy még az elején jó szolgáltatót választott, és nem állt meg a sablon dokumentumokat gyártó, de valódi rendszert nem nyújtó vállalatoknál.

Nekem az a meglátásom, ha már valamit meg kell csinálni, semmiképp sem értéktelen munkát átadó szolgáltatót válasszunk, még akkor sem, ha mondjuk kicsit olcsóbb a munka kivitelezése a csapattal. Én mindig ennek a gondolatnak a mentén haladtam, és mindazonáltal, hogy mindig nagyon jó volt a visszhang a vállalkozásomról, mely egy építőipari cég esetében tényleg nagyon fontos tud lenni a piacon, még nagyon gördülékenyen és örömmel is tudok együtt dolgozni a LINK csapatával.

Rengeteget tud ez jelenteni, ugyanis sajnos volt már a másik oldalhoz is szerencsém, amikor a szolgáltatás bár nagyon minőségi volt, de a csapat maga egyszerűen nem értett szót sem velem sem pedig az alkalmazottjaimmal. Nagyon kellemetlenek ezek a helyzetek, de bizony, ha ilyen adódik, kellő határozottsággal, de finomat tudtára kell adni a szolgáltatónak, hogy sajnos nem tudtunk egymásra találni, és kell keresni egy olyat, akivel gördülékeny is a munka, nem csak eredményes, mert különben rengeteg felesleges energiánkba és időnkbe fog kerülni, hogy a partner munkáját végezni tudja, ez pedig senkinek sem jó.