Mert már régi vágyam volt

Az ember néha el tud szállni dolgokkal. Ez jelenthet sokszor problémát, és sokszor talán lehetőségeket is kínálhat. Egy hobbiba való mély bele merülés például hozhat lehetőséget új irányra az életünkben, vagy éppen lehet egy mellékes kereset forrása. Én általában nem vagyok otthon az elektronikai dolgok világában, és bár ugye mondják, hogy a nehéz dolgokat úgy lehet legyőzni, ha szembe nézünk vele, de én valahogy mégsem boldogulok se a számítógépek se a telefonok, elektronikai dolgok világában jobban.

Rátaláltam viszont a tökéletes partnerre, akinek használata egyszerű, költöztetni is nagyon gyorsan és hatékonyan lehet róla az adatokat, információkat egy másik készülékre, és nem mellesleg rengeteg kiegészítő kütyü kapható hozzá, amik teljesen jól összehangoltan működnek vele, így használatuk tényleg nagyon egyszerű és bonyodalommentes. Bizonyára sokan kitalálták már, hogy az iphone-ra gondolok. Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Használata annyira egyszerű, hogy még én is elboldogulok vele szinte minden helyzetben.

Most azonban megvettem hozzá egy még inkább kedvenccé vált kiegészítő eszközt, az apple watch-ot. Már nagyon rég álmom volt, hogy nekem is legyen egy olyan órám, ami segít a telefonom figyelésében a mindennapok során, kényelmesebbé teszi a folytonos elérhetőséget, és nem mellesleg elegáns, de a sportban is tökéletesen használható. Megvettem, és egyáltalán nem bántam meg, sőt, inkább azon bánkódtam, miért nem tettem meg hamarabb, és ehhez hasonlóan, hogy miért nem találtam előbb rá az apple watch shop oldalára. Elképesztően gyönyörű és minőségi kiegészítőket lehet itt kapni ugyanis az applw watchhoz. Most például egy fém szíj nálam a sláger, úgyhogy lehet, hogy rendelek is a meglévő mellé egy új apple watch szíjat is. Na nem mintha nagy szükségem lenne rá, de annyira szép, hogy nem hiszem, hogy meg fogom tudni állni, hogy ne rendeljem meg.