A szerelem illata

Az ember, ha találkozik egy olyan férfivel, akivel elsőre érzi, hogy minden stimmel, hogy közös érdeklődésük van, hasonló az életritmusuk, nagyjából össze tudják egyeztetni a céljaikat, akkor azonnal felcsillan az érzés, hogy lehet, hogy megtalálta azt, akivel hosszútávra tervezhet, akivel közös jövőt tud kialakítani. Persze, ehhez elengedhetetlen, hogy meglegyen a szikra, a tűz, egyfajta folyamatosan növekvő vonzalom, ami a férfi és nő közt fel kell hogy izzon. E nélkül az esetek többségében jó barátra találtunk de nem egy számunkra megfelelő férfira.

Én elmondhatom, hogy azon szerencsések közé tartozom, aki megtalálta ezt az embert, és bár nem könnyű, mert a kapcsolatok sosem könnyűek, folyamatosan dolgozni kell egyrészt azon, hogy azonos irányba és egymás számára elviselhető módon haladjunk, illetve hogy az a bizonyos tűz, a szikra, ha halványul is, ami teljesen normális, de azért mindig pislákoljon és fennmaradjon az évek során. Erre nekünk számtalan praktikus ötletünk volt már az évek során, amit bevetettünk, és hála a jó égnek azt tudom mondani, hogy így tíz év után is teljesen rendben van a kapcsolatunk, noha sok munkával.

A legutóbb például kaptam a férjemtől egy pici apró meglepetést, ugyanis becsomagolt egy számomra kedves parfümöt, amit az egyik meglepetés színház látogatásunk során érzett rajtam először, és bele is szeretett, egy avon attraction parfümöt. Látta, hogy kifogyóban van és vett egyet, az asztalra tette és csak annyit írt rá: a szerelem illata. Amikor haza értem rögtön az az este jutott az eszembe, amikor először használtam ezt az illatot és mindkettőnk kedvence lett. Hogy mennyire jól éreztem magam, mennyire boldog időtöltés volt mindkettőnk számára, és máris mosolyt csalt az arcomra, még egy nagyon nehéz nap után is. Ezekkel a kis apró figyelmes meglepetésekkel és dolgokkal lehet egy kapcsolatot a legnehezebb napokban is életben tartani. Persze ehhez hatalmas szerelem kell és egy kitüntetett szerep a másik életében, ami nélkül nem megy.