A legnagyobb segítségem

Nemrég úgy döntöttem, hogy elegem van az előző munkahelyemből, sőt az azt megelőzőből is, és nem a kollégák vagy a főnököm miatt, mert mindegyiket imádtam, és a vállalati hangulat is nagyon jó volt, imádtam minden egyes reggel bejárni és megkezdeni a munkát, de sajnos a vállalatvezetés már nem törődött az általunk elvégzett munka jó minőségének biztosításával. Egészen egyszerűen már az lett a cél, hogy minél rövidebb idő alatt minél több munkát meg tudjunk csinálni, és egyáltalán nem zavarta őket, hogy ez nem lehetséges máshogy, csak a biztosított minőség rovásával. Ezt pedig hiába jeleztük bárkinek, nem igazán volt olyan ember, aki jobb belátásra tudta volna őket bírni.

Emiatt pedig úgy döntöttem, hogy kiválok, és alapítok egy saját céget, ahol az én vállalati előnyöm vagy erényem az lesz, hogy mindig, minden körülmények között biztosítani fogjuk a hozzánk forduló ügyfelek számára a tökéletes minőségű munkát és végeredményt. Persze ez sosem könnyű feladat, mert a gazdaságosság is nagyon fontos a cég életében, de megfelelő szakértők segítségével biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.

Már a kezdetekkor felvettem pont ezért a kapcsolatot a https://kogwheel.com/hu/ csapattal, akik még nem a szakmai tevékenység területén, hanem a vállalat felépítésének területén nyújtanak nekem felbecsülhetetlen segítséget. Az assessment center szolgáltatásuk segítségével segítenek megtalálni a bizonyos pozíciókra a megfelelő embereket, és ha több jó jelentkező is akad egy helyre, segítenek dönteni és jól választani. Hatalmas segítség ez nekem, hiszen nincsen semmilyen humán erőforrás tudásom vagy végzettségem, így felbecsülhetetlen segítséget jelent, hogy segítenek nekem ebben. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és ezt a szolgáltatásukat is, aki cégalapításba kezd, mert nagyon nagy biztonságot és sikerességet nyújt az alapításhoz.