Tökéletes segítség

Nem olyan régen döntöttem úgy, hogy beleuntam már az előző munkahelyem nyújtotta feladatok állandóságába, és szeretném magam kipróbálni egy teljesen új területen, ami újabb kihívásokat nyújt számomra, ezzel motivációm is megnő, illetve talán egy teljesen új karrierutat szerezhetek magamnak, jobb esélyekkel és sokkal jobb lehetőségekkel. Persze én is nagyon tartottam attól, hogy rosszul döntök, és még azt is a mélybe taszítom, amit eddig felépítettem, de aztán eszembe jutott nagypapám mondása, mi szerint, ha bátorság nincs változás sem, anélkül pedig az ember nem érhet el nagy eredményeket, úgyhogy eldöntöttem, hogy belevágok és munkát kezdtem keresni.

Találtam is nem sokkal később egy cégnél egy marketing állás hirdetést, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom, mert mindig is érdekelt ez a terület, és úgy gondoltam, hogy sok érdekességet lehet tanulni a feladatok által. A marketing területre sajnos nem vettek fel, mert már megvolt a megfelelő jelentkezőjük, azonban felajánlottak nekem egy beszerzői állást a cégen belül, amit nagy szeretettel el is fogadtam. Így kezdtem a pályafutásom egy teljesen új területen, beszerzés feladataival, egy mezőgazdasági tevékenységet űző cégnél.

Persze én nem gondoltam bele, hogy sosem dolgoztam még ilyen tevékenységi körben működő cégnél, és hogy biztosan nehéz lesz az elején beletanulni a feladatokba, tehát nagy mellénnyel, magabiztosan mentem dolgozni már az első időkben is, aztán amikor az első feladatom egy eladó traktor felkutatása lett a megadott paramétereknek megfelelően, rögtön lefagyott a mosoly az arcomról. Hála a jó égnek az odisys céget találtam meg partnerként, akik hihetetlen sokat segítettek mindenben, így ma már sokkal többet tudok a segítségük által a traktorokról, és nem rémülök meg egy ilyen feladattól sem, mert tudom, hogy a legjobb csapat áll mellettem a személyükben, és minden segítséget megkapok tőlük amire szükségem lehet. Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy legyen bátor, mert megváltoztathatja az életét ez által.