A legrosszabbkor egy hatalmas feladat

Az ember tudja jól, hogy milyen érzés az, amikor az ember a karrierépítésének egy nagyon fontos állomásában áll éppen, mindent igyekszik pontosan és jól megszervezni és megtervezni, hogy minden rendben menjen a következő állomás eléréséhez, és akkor történik valami nem várt esemény, baleset, ami teljesen fel tudja borítani az egészet. Én is így voltam nemrég ezzel sajnos, hiszen a cégnél ahol dolgozom egy nagy delegációt vártunk és az én feladatom lett az, hogy fogadjam a delegációt és segítsek nekik eljutni bárhová a városban, egyrészt a program szerint, másrészt pedig a szabad foglalkozások terén. Persze ehhez mindenképpen szükségem volt a telefonomra.

Ami persze pont ekkor leesett a kezemből és a kijelző sajnos nem jól működött. Egyáltalán nem láttam, hogy mit mutat a kijelző és azt sem tudtam így, hogy ki hív, de hívni sem tudtam, sem számot keresni, egyszóval használhatatlan lett így a telefonom. Ahhoz mindenképpen szükségem volt egy Xiaomi kijelző javítás megoldására, hogy fogadni tudjam a delegációt két nap múlva. Mondanom sem kell mennyire kétségbe estem.

Felkerestem gyorsan az egyik nagyon jó kollégámat, aki hihetetlen otthon van ezekben a dolgokban és segítséget kértem tőle. Nem volt teljesen biztos benne, hogy a xiaomiszervizshop.hu csapata ilyen rövid határidővel meg tudja oldani a kijelző javítás feladatát, de elmondta, hogy biztos benne, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy segíteni tudjanak. Fel is kerestem őket és tényleg tudtak segíteni. Bár a szóban forgó nap reggelén tudtam felvenni a telefonomat, de így is rekord idő alatt tudtak nekem segíteni és hatalmas kudarctól mentettek meg. Biztos vagyok benne, hogy ha innentől bármikor szervízre lesz szükségem, csak őket fogom felkeresni.