Legújabb kedvencem

Én világ életemben emeleti lakásban laktam. Gyerekként is a negyediken nőttem fel, és persze a kamasz koromat és az egyetem éveit is egy pesti lakásban töltöttem, csak az emelet változott, hiszen a negyedikről felköltöztem a hetedikre. Többen laktunk együtt, és a főiskolai évek nekem az életem egyik legjobb időszakát tették ki. Valóban fantasztikus volt a társaság, hihetetlenül szerettük egymást, rengeteget szórakoztunk és nevettünk együtt, persze közben pedig elvégeztük az egyetemet és dolgozni kezdtünk. Szinte mindenki gyorsan párra talált, és hát el is kezdődött az emberek saját élete, és azzal együtt egy új korszak mindenki számára. Én is saját lakásba költöztem, és persze imádtam a városi létet, de valahogy mindig is azt éreztem, hogy ha egyszer arra kerülne a sor hogy családot alapítsunk, biztosan egy kis kertes házat választanék a gyereknevelésnek, mert én is sokszor vágytam arra gyerekként, hogy a saját kertünkben játszhassak és ne kelljen a játszótérre járnunk folyamatosan.

Most pedig elérkezett az az időszak is, amikor már nem csak nézegetjük a házakat a férjemmel, hanem bizony meg is vettünk egyet, és lassan csinosítgatjuk, nemsokára pedig költözünk. Az nagyon jót tett azt gondolom, hogy világ életemben kicsi lakásban éltem, mert rengeteg tárolási praktika van már a kezemben, aminek a kialakításában a leakcioztuk oldala rengeteget segít, és most már azt is elmondhatom, hogy legújabb szerelmem, a kert gondozásában is nagyon sokat segít, hiszen a kerti akciók fantasztikus termékeket adnak az embernek, ráadásul hihetetlen jó áron.

Persze ez előtt pár évvel még én sem gondoltam volna, hogy nemsokára egy kertes ház teraszán fogom meginni a reggeli kávémat, és a borozás sem a város legmenőbb borozójában lesz a saját férjemmel, hanem ugyanitt, csodálva azt a kertet, amit mi rendezünk, mi gondozunk és alakítunk ki. Hihetetlen jó érzés, meg kell hogy mondjam őszintén.