A felújítás legfontosabb embere

Az ember felnőtt korban már azt gondolom, hogy nem csak teljesen másképp áll az élethez és az élet adta kihívásokhoz, hanem bizony teljesen más dolgok veszik el a figyelmét és a félelmei tárházát is más – más tényezők alkotják mint mondjuk fiatal korában. Nekem például meg nem fordult volna a fejemben az, hogy én majd felnőttként két gyerekkel a nyakamban egyszer a lakásfelújítás nehézségei elé fogok ekkora félelemmel és problémákkal nézni. Nem könnyű feladat, még akkor sem, hogy ha két felnőtt életterét érinti a felújítás, nem még hogy ha két kicsi pici gyereknek kell elmagyarázni, hogy a frissen burkolt kőre nem szabad rálépni, vagy hogy kosz és por van mindenhol pár napig, ezért teljesen máshogy kell vagy kellene élni mint egészen addig. Persze ezt ők nehezen értik meg, és nem is mindig tudnak vele azonosulni, úgyhogy nehéz feladat ez az egész család számára, hiszen így a szülőktől még nagyobb türelemre van szükség.

Mi is megszenvedtünk vele, főleg, hogy nagyon nehezen találtunk olyan gázszerelő csapatot, akik hosszú hónapok várakozási ideje nélkül tudták volna vállalni a gázszerelés feladatait, és hát persze rendelkeztünk volna megfelelő ajánlással vagy referenciákkal, mert csak úgy idegen kezébe mindenféle tapasztalat vagy referencia nélkül a gázzal kapcsolatos feladatok ellátása azt gondolom elég ritka helyzetekben vándorol emberekhez. Legalábbis nekem ahhoz iszonyatosan nagy bátorság kellett volna, éppen ezért kivártuk azt az ajánlást, ami tökéletes eredménnyel kecsegtetett bennünket.

Nem is kellett csalódnunk, hiszen a nagyon jó családi barátunk által javasolt Djgepeszet csapata hihetetlen jó eredményeket hozott számunkra, és a munkafolyamatok során is iszonyatosan kompromisszumkészek és figyelmesek voltak. Csak ajánlani tudom őket én is bárki számára, mert biztos vagyok benne, hogy legalább annyira eredményes lesz a közös munka mint nekünk volt, és akkor bizony mindenki maradéktalan elégedett lesz a folyamatokkal és az eredménnyel egyaránt.