Egy tökéletes segítőtárs

Amikor az ember a családalapítás küszöbén áll a mai világban egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy könnyű dolga lenne. Egyáltalán nem könnyű bárhol is családot alapítani, hiszen az ingatlanárak manapság teljesen a plafont verik és egyáltalán nem beszélhetünk arról, hogy hitel nélkül a fiatalok többsége boldogulni tudni a ház vagy lakásvásárlás feladatával. Pedig hát anélkül persze elég nehéz lenne saját családot alapítani. Én egyetlen dolgot fogadtam meg magamnak, hogy nem fogok albérletbe gyereket vállalni. Én azt annyira egy billegős és bizonytalan dolognak vélem, hogy nem tenném ennek ki a családomat. Én már évek óta gyűjtögetek, hogy ha eljön a megfelelő pillanat, akkor ne csak meg tudjam kérni a párom kezét, hanem lehetőségem legyen valamerre mozdulni, hiszen én is elég sokáig a szüleimmel éltem együtt, mint ahogyan a párom úgyszintén. Persze volt albérletünk a főiskolán, de pontosan emiatt döntöttem el, hogy albérletbe én biztosan nem fogok családot alapítani.

Most már azt mondhatom, hogy elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor megkaptam a világ legboldogítóbb igenét, és el is kezdhettem azon gondolkodni, hogy hol, merre tudnám elképzelni a közös életünket a párommal és persze a leendő gyerekeinkkel. Nem volt könnyű dolgom. Vidéki kis falut választottunk magunknak, mert mindketten szerettünk volna a természethez közel élni, és a gyerekeink számára is meg szeretnénk tanítani annak a fontosságát, hogy az embernek békében és harmóniában kell élnie magával és a természettel egyaránt. Vettünk is egy kis kertes házat, amit persze fel kell újítani.

A kezdetekkor még úgy gondoltam, hogy nem kell majd magamnak csinálnom semmit, de idő közben annyire felmentek az árak mind az alapanyag és mind a szakemberek munkáját tekintve, hogy muszáj saját kétkezi munkámat is beletennem abba, hogy mielőbb be tudjunk költözni az új kis kertes házunkba. Persze ehhez szükségem volt egy profi barkács bolt segítségére, de hála a jó égnek a család már egészen sokszor vette igénybe a fabrikshop.hu segítségét, és így tudtam, hogy tökéletes kiszolgálásra, minőségi termékekre és tartós használatra számíthatok, bátran rendeltem is, szinte mindent tőlük szereztem be, ami a falfestés és a burkolás feladataihoz kellett. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.