A férjem meglepetése

Az ember számára nagyon fontos, hogy ne csak megfelelő férfit, hanem tökéletes párt is találjon maga mellé, lehetőleg egy személyben. Én azt gondolom, hogy az én férjem nem csak jó pasi, hanem megfelelő szeretettel és törődéssel áll is felém, vagyis azt mondhatom, így négy év után, hogy talán megtaláltam a páromat, a számomra tökéletes és odaadó férfit, akire támaszkodni tudok, és akivel tervezni tudok, aki nem ilyed meg a saját árnyékától, vannak céljai, amik nagyjából egy irányba mutatnak az enyémmel, és nem fáradt még a legfárasztóbb és leghúzósabb időszakban sem odafigyelni arra, hogy bátorítson és felemeljen a gyengeségeimben.

Legutóbb például egy baseus gravitációs autós tartóval lepett meg, aminek kifejezetten nagy szerepe volt az életemben és hihetetlen jól is esett pont ezért, hogy gondolt rá, és meglepett vele. Én ugyanis nagyon nehezen indulok neki a vezetésnek. Tudok vezetni és szeretek is, de leginkább csak kedvtelésből, amolyan séta autókázás amit szeretek csinálni. Ha időre kell menni és stresszes formában ér ez a feladat, akkor nagyon nehézkes számomra. Éppen ezért sokáig nagyon nagy erőkkel napoltattam is az autóvásárlás témakörét, de ma már látom, hogy nem tudom megúszni, mert különben nem tudok elég mobil lenni, hogy mindig időben ott tudjak lenni, ahol dolgom van, ahol dolgozok vagy épp ahonnan valamit össze kell szednem vagy el kell intéznem.

És az én drága férjem, mivel tudja, hogy van bennem egy nagy ellenállás és tartás az egész saját autó és napi vezetés tekintetében, meglepett egy ilyen gyönyörű autós tartóval, jelezvén, hogy nagyon szeret, mindig mellettem van, és nem csak hogy a vezetést, de bármit meg tudok oldani, amire szükség van az élet vagy éppen egyetlen nap folyamán. Nagyon jól esett tőle ez a kis ajándék, ez a meglepetés.